torstai 31. tammikuuta 2008

Pipokelejä!

Jo parin talven ajan olen vinkunut, että täytyisi tehdä uusi musta pipo. Vihdoin moinen myös valmistui. Valitettavasti leuto talvi ei hirmuisesti ole innostanut pipon käyttöön. Nyt kun on ollut välillä edes hitusen talvisempaa, olen ilolla kiskaissut uuden piponi päähäni!




Malli on Sirkku Isopahkalan suosittu Rinsessa. Pidän napakoista ja tuulitiiviistä pipoista, joten tein omani kaksinkertaisella langalla, inan verran isommilla puikoilla ja hieman pienemmällä silmukkamäärällä.

Heijastinkukka sopii pipoon mielestäni vallan somasti. Ja onhan niitä nyt käytettävä, kun on sellaisia tullut väkerrettyä.

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Onpa kaunis pipo. Tuo kukkanen sopii siihen hienosti. Kyllä mielestäni yksi tosi hyviä keksintöjä on tuollaisen heijastavan materiaalin uusi käyttömahdollisuus. Ei ole pakko enää laittaa niitä kovia heiluvia heijastimia, vaan turvallinen voi olla myös eleganttia ja kaunista.

Himmu kirjoitti...

Kiitos!
Olen ihan samaa mieltä kanssasi heijastimista. Nykyään näkee jo vaikka mitä hauskoja heijastin juttuja. 1970-luvun lapsena tosin löydän hauskaa nostalgiaa myös niistä pankkien mainosheijastimista... :)